aaa
Printvriendelijke versie

Dj Yolotanker - verkiezingsanthem Meulebeke

Dj Yolotanker, huis-dj bij Studio Brussel, zorgt voor een vrolijke noot tijdens de verkiezingen. Hij schreef een verkiezingsanthem over Meulebeke, zijn favoriete gemeente.

Elke keer wanneer DJ Yolotanker door de straten van Meulebeke wandelt, verbaast hij zich over de schoonheid en unieke sfeer die er hangt. Enkele neefjes van hem wonen in Meulebeke en het waren zij die tijdens het laatste kerstdiner vroegen wanneer hij een liedje ging maken over Meulebeke. Dat idee stond DJ Yolotanker wel aan. Hij vindt Meulebeke dan ook de beste gemeente van het hele land.

DJ Yolotanker, zelf afkomstig uit Herentals, creëerde een dansbare plaat over Meulebeke. De plaat kreeg de toepasselijke naam ‘Welkom in Meulebeke. Ook de videoclip maakte hij helemaal zelf in zijn eigen herkenbare stijl.

Dj Yolotanker, oftewel Yorrick Lodewyckx (27), werd bekend bij het grote publiek met zijn remix van Radio Maria en schopte het niet enkel tot in de studio van Studio Brussel, maar ook tot de grote podia van Rock Werchter, Pukkelpop en het Sportpaleis.

Uiteraard is het DJ Yolotankers wens dat zijn anthem veel gedraaid zal worden in Meulebeke. Hij zou er ook graag zelf nog eens optreden. Hij heeft zijn hart en ziel gestoken in de plaat en hij hoopt dat de inwoners van Meulebeke het een waardig eerbetoon vinden.

De plaat ‘Welkom in Meulebeke’ kan u beluisteren via deze link: https://youtu.be/Ti0NZR9VJ9g

Dit kan wel eens dé ideale soundtrack voor komende zondag zijn.

Extra vragen beantwoordt Yolotanker graag zelf, hij is bereikbaar op het e-mailadres dj_yolotanker@yahoo.be.


Terug naar alle nieuws