aaa
Printvriendelijke versie

Vakantiezoektocht "Samen de boer op"

Een must voor wie tijdens de komende vakantieperiode wil genieten van ontspannend en sportief zoekplezier langs rustige landelijke wegen

De milieuwerkgroep van de Sint-Amandusschool en Vrijetijdspunt Meulebeke stellen u hun 12de Meulebeekse vakantiezoektocht voor.

Thema van de fotozoektocht dit jaar is “Samen de boer op!”. Het is een eenvoudige fiets- of autozoektocht langs de vele hoeves en landbouwvelden die typisch zijn voor Meulebeke als land- en tuinbouwgemeente. Zowel Meulebekenaren als niet-Meulebekenaren kunnen deelnemen.

Wilt u de zoektocht tot een goed einde brengen, dan moet u 30 foto's vinden en de bijhorende meerkeuzevragen oplossen, alsook 10 puzzelvragen. Alle deelnemers lossen tenslotte ook de schattingsvraag en de schiftingsvragen op. Voor de winnaars zijn er prachtige prijzen.

Deelnameformulieren zijn te koop op verschillende plaatsen in Meulebeke. Meteen krijgt u er een formulier bij voor een etalagezoektocht in het centrum van onze gemeente. Deze kan u gemakkelijk doen samen met de kinderen. Ook hiermee zijn mooie prijzen te winnen.

De fotozoektocht loopt nog tot en met 10 september 2018.

De prijsuitreiking met supertombola vindt plaats in OC Vondel op zaterdag 6 oktober 2018 om 20 uur.

Alle info: www.meulebeke.be >Genieten >Toerisme > Activiteiten.


Terug naar alle nieuws