aaa
Printvriendelijke versie

Techniekacademie 2018

Tussen 17 januari en 2 mei 2018 richt het gemeentebestuur voor het vierde jaar op rij technieksessies in voor kinderen uit het 5e en 6e leerjaar. De Techniekacademie is een initiatief van Hogeschool VIVES dat kinderen op een onderzoekende wijze wil laten kennis maken met techniek en technologie.

Via 12 actieve workshops komen kinderen op een unieke en uitdagende manier in contact met o.a. chemie, hout, metaal/kunststof, elektriciteit, elektronica en informatica/robotica. Twee techniekmentoren begeleiden de sessies. Er is ook een actief bedrijfsbezoek voorzien en na afloop van de reeks volgt de diploma-uitreiking.

Zit u in het vijfde of zesde leerjaar en bent u graag creatief bezig? Kriebelt het om zelf van alles te maken, maar ontbreekt het u aan basiskennis? Dan is er de Techniekacademie! Misschien maakt u wel een deurmatalarm, een memobord, shampoo of haargel, of programmeert u een robot!

Iets voor u? Dan kan u uw interesse nu reeds laten weten op de website. U ontvangt dan een week voor de inschrijvingsstart een herinnering. Op de website www.techniekacademie-meulebeke.be vinden u en uw ouders alle informatie.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf zaterdag 16 december 2017 via de website www.techniekacademie-meulebeke.be. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20 per groep. De deelnameprijs bedraagt € 70, materiaal, verzekering en fiscaal attest inbegrepen. Voor het 2e kind van een zelfde gezin is er een korting van € 10.

Contact


Terug naar alle nieuws