aaa
Printvriendelijke versie

Groepsaankoop groene energie

Inschrijven kan van 1 december tot en met 1 februari

Particulieren

Inschrijven voor deze gratis groepsaankoop kan nog tot en met 1 februari 2018. Energieleveranciers kunnen op de online veiling op 8 februari 2018 hun beste bod doen. U hoeft dus zelf geen prijzen te vergelijken. Na de veiling krijgt u een persoonlijk aanbod van de goedkoopste energieleverancier van de veiling. Pas dan beslist u of u van energieleverancier verandert. U moet geen verbrekingsvergoeding betalen bij het vroegtijdig opzeggen van uw contract.

Deelnemers kunnen beslissen om op het aanbod in te gaan tot eind april 2018. Effectieve overstapdatum voor het energiecontract kan gepland worden van 1 mei tot en met 1 december 2018. U kan zich inschrijven voor elektriciteit en/of gas.

Voor wie

Alle particulieren kunnen gratis deelnemen. Daarnaast kunnen ook bedrijven met een jaarverbruik beperkt tot 50.000 kWh elektriciteit in laagspanning en 100.000 kWh gas deelnemen.

Inschrijven en info

  • Neem uw laatste eindafrekening (12 maanden) van elektriciteit en aardgas bij de hand en schrijf u online in op www.samengaanwegroener.be (klikken op West-Vlaanderen).
  • Heeft u geen toegang tot het internet of heeft u andere vragen, dan helpt de Woonwinkel regio Tielt u graag verder. Breng uw laatste jaarafrekening van elektriciteit en aardgas mee, zodat ze alle gegevens meteen bij de hand hebben.
  • Met al uw vragen kunt u ook terecht op het gratis infonummer 0800 18 711.

Belangrijk:

  • Wie vorig jaar deelnam aan de groepsaankoop is niet automatisch opnieuw ingeschreven.
  • Het contract met de prijzen van de groepsaankoop is geldig voor 1 jaar. Wie nu dus geniet van het groepsaankooptarief moet opnieuw inschrijven of hij valt na het einde van het contract terug op het standaardtarief van de nieuwe leverancier.

Praktisch

Een medewerker van de Woonwinkel regio Tielt helpt u met uw aanvraag op de wekelijkse zitdag op dinsdag van 8.15 u. tot 12 u. in het gemeentehuis (gesloten op dinsdag 26 december en 2 januari).

INFO: Woonwinkel regio Tielt - Markt 13, 8700 Tielt - T 051 42 81 81 - woonwinkel@tielt.be.


Terug naar alle nieuws