Cultuuraanbod

Aanbod Vrijetijdspunt Meulebeke

Cultuurseizoen 2018-2019 zit erop. Een seizoen waarin we straffe artiesten mochten ontvangen. We genoten. Hopelijk u ook! We proberen elk jaar onze abonnees tevreden te stellen én tegelijk aangenaam te verrassen. Eveneens willen we nieuwe geïnteresseerden aantrekken.

Voor seizoen 2019-2020 zijn we nog ambitieuzer en gaan we voor nog beter en nog meer!

Nog even geduld, binnenkort maken we ons programma bekend. We kunnen al zeggen dat het zal zijn om duimen en vingers af te likken!

Blijf ondertussen op de hoogte van de activiteiten van alle vrijetijdsdiensten met onze maandelijkse Nieuwsbrief Vrije Tijd.

In juni valt het UiTmagazine 2019-2020 in iedere brievenbus in Meulebeke. Bent u geen inwoner van Meulebeke en/of geen vaste abonnee maar wenst u toch een gedrukte brochure te ontvangen, geef dan een seintje op vrijetijd@meulebeke.be.

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Om u nog beter van dienst te zijn bundelen de Meulebeekse vrijetijdsdiensten hun aanbod in een nieuwsbrief Vrije Tijd. Wilt u maandelijks nieuws vanuit het Berenhuisje, de cultuurdienst, de bibliotheek, de sportdienst, de jeugddienst en het dienstencentrum Ter Deeve ontvangen in uw mailbox? Schrijf u dan nu in op de nieuwsbrief Vrije Tijd. Dit kan ook op volgende manieren:

UiTKalender

Voor alle socio-culturele activiteiten in Meulebeke: raadpleeg ook de UITkalender.

Cultuur

Markt 1
Meulebeke
T 051 48 80 80
F 051 48 54 40
vrijetijd@meulebeke.be

Openingsuren

ma 

8 u. - 12 u.
13 u. - 17 u.

di - vr  

8 u. - 12 u.

Sluitingsdagen