aaa
Printvriendelijke versie

Restaurant Ter Deeve

Lekker gaan eten voor weinig geld. In het restaurant van dienstencentrum Ter Deeve (Bonestraat 24) is er dagelijks een betaalbare versbereide maaltijd te krijgen die bestaat uit soep, een hoofdgerecht, een dessert en een drankje. Iedereen is welkom in het restaurant, ongeacht leeftijd of woonplaats.

Van maandag tot zaterdag kost een maaltijd 8 euro, op zon- en feestdagen 10 euro. De reservaties gebeuren aan het onthaal van Ter Deeve (persoonlijk of telefonisch op nummer 051 48 61 93), minstens 1 dag vooraf. Een aanvraag voor het weekend moet u ten laatste op vrijdag in. Annuleren kan kosteloos vóór 10 u. op de dag zelf. Als u te laat annuleert of niet annuleert en niet komt opdagen, dan wordt de maaltijd aangerekend.

Ons keukenteam kijkt er naar uit u te mogen verwelkomen. Het restaurant is dagelijks open van 11.45 u. tot 13 u. Het menu kan u op de website bekijken.

Bent u niet meer in staat om zelf naar het restaurant te komen? Dan kan u beroep doen op de dienst maaltijden aan huis. Elke werkdag worden de maaltijden tussen 10 u. en 12 u. aan huis gebracht. Voor nieuwe aanvragen kan u terecht in het Sociaal Huis, Markt 1 (gemeentehuis), op nummer 051 54 13 41 of via ocmw@meulebeke.be.

INFO: Dienstencentrum Ter Deeve, Bonestraat 24, 8760 Meulebeke - T 051 48 61 93 - dienstencentrum@meulebeke.be.


Terug naar alle nieuws