aaa
Printvriendelijke versie

Vacatures woonzorgcentrum Ter Deeve

Het woonzorgcentrum Ter Deeve is op zoek naar:

- een zorgkundige (contractuele aanwerving van bepaalde duur - minimum 28,5 of 38 u/week)

U staat samen met uw team, onder leiding van een afdelingscoördinator, in voor de uitvoering van de zorgkundige of verplegende opdrachten in het woonzorgcentrum. U behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en helpt een thuis creëren waar het aangenaam en comfortabel is om te wonen.

- een ergotherapeut (contractuele aanwerving van bepaalde duur - minimum 19 u/week)

Als ergotherapeut geeft u de bewoners in het woonzorgcentrum alle kansen om hun mentale, fysische en sociale mogelijkheden maximaal te benutten en te ontplooien, gericht naar een betere oriëntatie en integratie in hun sociale omgeving.

- een kinesist (contractuele aanwerving van bepaalde duur - minimum 19 u/week) 

U streeft enerzijds naar het verbeteren of behouden van de zelfredzaamheid en de mobiliteit van de bewoner van woonzorgcentrum Ter Deeve. Anderzijds streeft u naar een optimale comfortzorg.

Solliciteren kan (met een kopie van het diploma, CV en motivatiebrief) per post of per e-mail naar OCMW Meulebeke, Markt 1, 8760 Meulebeke - info@meulebeke.be.

Wenst u meer informatie? Dan kan u terecht bij Griet Serroels (dagelijks verantwoordelijke) op nummer 051 48 05 17 of mailen naar griet.serroels@meulebeke.be.


Terug naar alle nieuws