aaa
Printvriendelijke versie

Personeel gezocht - vacatures

Lokaal bestuur Meulebeke is op zoek naar enthousiaste medewerkers, die zich thuis voelen in een flexibele en dynamische werkomgeving. U komt terecht in een gedreven en aangenaam team en werkt mee aan de tevredenheid van de burgers.

STAFMEDEWERKER contractueel – voltijds – A1a-A3a – aanwerving

Als stafmedewerker rapporteert u rechtstreeks aan en werkt u onder de algemeen directeur, die u desgevallend ook vervangt. Zelf geeft u leiding aan de medewerkers van de afdeling ‘interne zaken’. Daarnaast staat u in voor de juridisch, administratieve ondersteuning van de beleidsorganen en maakt u deel uit van het beheersteam. U bent een natuurlijke, empathische leider, die instaat voor een efficiënte uitvoering van de beleidsdoelstellingen.

Voorwaarden: houder zijn van een masterdiploma.

DESKUNDIGE OPENBAAR DOMEIN EN WERKEN contractueel – voltijds – A1a-A3a – aanwerving

Als deskundige openbaar domein en werken rapporteert u rechtstreeks aan de algemeen directeur en bent u nauw betrokken met het beheersteam. U staat in voor de coördinatie en leiding van de eigen entiteit en u bent verantwoordelijk voor de coördinatie, opvolging en controle van zowel de uitbestede werken, als van de werken in eigen beheer aan het openbaar domein en patrimonium. U bent een teamspeler, met een sterke vakkennis en uitstekende leidinggevende en coördinerende vaardigheden.

Voorwaarden: houder zijn van een masterdiploma.

Laatstejaarsscholieren of -studenten worden toegelaten tot de selectieprocedure als ze met hun kandidatuur een studiebewijs voorleggen en een verklaring dat ze laatstejaarsscholier of -student zijn. Ze leveren het bewijs dat ze aan de diplomavereiste voldoen uiterlijk op de datum van hun aanstelling bij de gemeente.

Aanbod: U kan in uw buurt werken, in een stabiele en moderne werkomgeving met mooie werkuren en fijne collega’s. U krijgt een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk loon en bijkomende extralegale voordelen, zoals vakantiegeld, eindejaarstoelage, maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering. Anciënniteit is bespreekbaar.

Interesse? Voor de volledige functiebeschrijvingen en meer informatie kan u terecht bij CC Select via www.ccselect.be/vacatures - 02 467 35 40 - jobs@ccselect.be.

Solliciteren kan elektronisch via www.ccselect.be/vacatures of door uw motivatiebrief met cv, een kopie van het gevraagde diploma en een uittreksel uit het strafregister (max. 6 maanden oud) uiterlijk op 16 september 2019 te sturen naar: Gemeente Meulebeke - P/A CC Select - Vliegvelddreef 9 - 1082 Brussel.


Terug naar alle nieuws